Selecteer een pagina

Als je me vraagt wat ik doe zal ik zeggen dat:

Ik met liefde vrouwen help die tegen allerlei vage klachten aan lopen. Wat we vaak niet weten dat dit ons gewicht beïnvloed. Ze zijn opzoek naar een oplossing ze weten al dat  voeding hier een rol inspeel.

Door samen te kijken en te onderzoeken leer ik ze weer met plezier te eten, af tevallen en gelukkiger met zichzelf te zijn.

Ik gooide het roer om

Door mijn eigen ervaring door het constant worstelen met mijn gezondheid en mijn gewicht na drie zwangerschappen. Ik heb  bijna alle diëten wel uitgeprobeerd, van Sonja Bakker tot Atkins
Echt! Als je in mijn praktijk komt zie je direct een hele grote wand gevuld met boeken, je vind hier alles over diëten en gezondheid.

Door mijn verlangen om mijn gewicht en mijn gezondheid aan te pakken. Zocht ik naar een oplossing, ik wou zo graag weer energie hebben. Als je alles al zo’n beetje hebt uitgeprobeerd ben je het zo zat om als maar hele dagen vastgeplakt te zitten op de bank, ik wou zo graag weer actief deelnemen in mijn gezin. Ik wou mezelf weer mooi vinden als ik in de spiegel keek.

Door deze zoekt-toch kwam ik in aanraking met een eetpatroon wat uitging van het zelf herstellend vermogen van ons lijf. Dit vond ik zo interessant wat ervoor zorgde dat ik me ging aanmelden voor een studie Orthomoleculaire voedingscoach en zo zat ik ineens na jaren weer in de schoolbanken.

Met de Orthomoleculaire richtlijnen heb ik mijn lichaam de tools kunnen geven om zich te herstellen en gewicht verlies ging als vanzelf. Volhouden was ineens geen probleem meer. Iets wat ik altijd moeilijk had gevonden. Door ook te werken met suppletie om de tekorten aan te vullen.

Door de ondersteuning van de supplementen en het nieuwe eetpatroon herstelde mijn lichaam, wat ik ervaarde als meer energie, gewicht verlies maar ook een verandering in mijn mind. Ik gun jou ook deze ervaring want we hoeven ons niet ziek, zwak en misselijk te voelen om het zo maar te zeggen. Voeding hoort ons gezond en slank te houden zonder al te veel poespas.

Wil jij dit ook graag!

Het lukte mij, ik weet zeker dat het jou ook gaat lukken!

Favicon Eet met liefde voor jezelf

Waarmee kan ik jou helpen?

Ik help jou om uit te zoeken welke voeding het beste bij jou past, hoe je het toepast en het je eigen maakt. Eventuele tekorten vullen we aan. Zodat je niet meer hoeft na te denken of je iets moet laten staan.

Want je leert wat beter bij jou past.
We doen het samen, of wil je graag dat ik alleen over je schouder meekijk, ook dit is mogelijk.
Maar het belangrijkste is dat jij tevreden bent over jouw resultaat en jij je doel bereikt.

Wat maakt mijn aanbod anders dan anders?

We zoeken samen naar het ontbrekende puzzelstukje waardoor het afvallen of op gewicht blijft niet lukt. Ik maak hierbij ook eventueel gebruik van testen want “Meten is weten”.

Ik luister met aandacht, analyseer wat voor jou van belang is. Verder bekijk ik alles met een holistische blik, dit omdat ik ervan overtuigd ben dat klachten ook een link hebben met emoties.

Je zult aan mij merken dat ik werk, van uit passie voor zelfliefde en puur natuurlijk eten, ons lijf is meer dan een omhulsel. Ieder mens is uniek!

Mijn missie

Is jou bewust maken wat jij nu eigenlijk in je mond stopt

Mijn visie

Is dat ik ervan overtuigd ben dat een bewuste keuze in voeding voor een positieve energie zorgt wat van groot belang is voor zowel onze geestelijke als lichamelijke gezondheid wat je kunt vertalen naar een Slank en Vitaal lijf.

Wat mijn liefde van mijn leven is?

Mijn man is voor mij de liefde van mijn leven, samen hebben we drie mooie volwassen dochters. Sinds kort mochten we zelfs ons eerste kleinkind verwelkomen, wat is dat een bijzondere ervaring.

Ik hou erg van Kamperen met onze Holt camper (vouw wagen), Meest favoriete vakantie land is Italië voor mij. Ik word  gelukkig van de zon, zee en leven in de buitenlucht. Met familie en kennis lekker lang tafelen. Ik hou van lezen, wandelen in de natuur, sportduiken, Yoga, film kijken in de bioscoop, schilderen, netflix series kijken, met vriendinnen op pad gaan, eten koken voor familie en vrienden.

Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen? ik ben enthousiast, vindingrijk, gevoelig, spiritueel, eigenzinnig, leergierig en bovenal een doorzetter ik geef zeker niet gauw op!

Herken jij hier iets van in dit verhaal?
En wil jij weten hoe jij je voor altijd slank blijf?

Ik ga me verdiepen in jouw problemen om helder te krijgen, waarom het afvallen niet lukt.
Dit doe ik in een online zoom sessie van 30 minuten.

Van uit mijn specialisme geef ik jouw 3 tips om morgen al vast te starten.
Je kunt zo al een start maken met je eetpatroon om je lichaam te resetten voor een slanker lijf.

Wil jij een gratis sparsessie met mij?

Boek dan hier je online gesprek